Programma

Valentine Delaboîte

Tine Vandenbussche, alias Valentine Delaboîte, brengt met haar accordeon en stem Frankrijk naar ons. Montmartre, Parijs, … Ze legt een tapijt van sfeer voor jullie neer.

Ultrasonic Airlines

2 top zangeressen met knappe pianist 😉

Lokaal Asses talent “Eva Mertens” is één van de zangeressen. Zij is zangdocente bij de Kunstenacademie August De Boeck in Asse en doceert eveneens in de Academie Podiumkunst in Gent.

Vlieg mee met onze muzikale crew.
De 2 leading ladies & hun piano piloot nemen je mee op een wervelende & ludieke reis doorheen hits van de jaren 50 tot de jaren 90.

Grote hits en evergreens van ondermeer Elvis, The Beatles, ABBA, Prince, Madonna, Oasis tot Justin Timberlake passeren de revue, telkens stijlvol bewerkt voor 2 stemmen & piano.

Net zoals airhostessen zich op een vliegtuig tussen de passagiers begeven, zullen onze 2 airhostessen zich al zingend tussen de gasten op uw event bewegen en u een gepersonaliseerde muzikale reis laten beleven.

Dit alles in de vorm van een onvergetelijke interactieve live show, waar iedereen van in de wolken zal zijn! www.ultrasonicairlines.be

Albino Zebra Coverband

Deze coverband brengt in de late uurtjes Rock covers van Jaren ’60 tot heden.

Kinderanimatie : Muzikale vertellingen door TINA

Tina is een muzikale duizendpoot die geen uitdaging uit de weg gaat.

Eén van haar projecten zijn muzikale kindervertellingen.

In haar knus, gezellig decor brengt Tine verhaaltjes, ondersteund met heel veel muziek, zij speelt accordeon, maar haalt er af en toe ook andere instrumentjes bij, waardoor de verhalen in de juiste sferen worden ondergedompeld. 

Het boekje dat verteld wordt staat naast haar, zodat ook de kinderen die het Nederlands nog niet genoeg onder de knie hebben het verhaal kunnen volgen.

Kinderen mogen zelf de verhalen kiezen ,..

Tina is vaste verstelster in de bib van Gent (De Krook) www.tinatyrant.be Hierbij enkele sfeer foto’s :